Politică confidențialitate

Pentru site-ul http://odysseyedu.ro

Data ultimei actualizări: 04.04.2019.

Acest document este redactat în concordanţă cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Prin utilizarea site-ului http://odysseyedu.ro, acceptaţi politica de confidenţialitate a datelor prezentată în cele ce urmează.

Politica de confidenţialitate se referă la colectarea şi utilizarea informaţiilor personale pe care ni le furnizaţi atunci când vizitaţi acest site.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau îndepărta la liberă alegere porţiuni ale Politicii de Confidenţialitate, atunci când este necesar. Prin urmare, vă recomandăm să verificați cu regularitate site-ul pentru a găsi ultima variantă a acestei politici, precum și data ultimei notificări,

Acest document stabileşte reguli care privesc exclusiv site-ul http://odysseyedu.ro şi nu au nici un efect asupra site-urilor către care avem link-uri din site-ul http://odysseyedu.ro sau care au link-uri către acesta.

Proprietarul site-ului http://odysseyedu.ro este conştient de importanţa protejării informaţiilor colectate despre dvs., în special ale celor care permit identificarea dvs. ca persoană (“informaţii personale”).

Acest document guvernează modul în care colectăm şi utilizăm aceste informaţii.

1. Ce informații colectăm?

Informaţiile pe care le colectăm diferă în funcţie de modul în care folosiţi site-ul http://odysseyedu.ro. Site-ul poate fi vizitat/ utilizat și fără a fi nevoie să ne furnizati informaţii personale, dar dacă doriţi să folosiţi unele dintre serviciile  noastre (de ex. programarea unei vizionări prin formularul online), este posibil să vă fie cerute informaţii personale ca: numele, adresa de e-mail, numerul de telefon, numele copilului.

Aceste informaţii sunt colectate numai atunci când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză trimiterea lor către noi. Ne angajăm ca, în fiecare pagină unde vă cerem aceste informaţii, să fiți informați printr-un link către acest document pentru a-l putea consulta ori de câte ori este cazul.

În plus faţă de informaţiile personale sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informaţii anonime care ne ajuta să întelegem mai bine cum este folosit site-ul şi cum putem să ne îmbunătaţim serviciile pe care vi le oferim.

Aceste informații sunt stipulate în Politica noastră de cookies.

2. Cum folosim informațiile colectate?

Informaţiile personale pe care vizitatorii/utilizatorii le prezintă pe site-ul http://odysseyedu.ro sunt folosite doar în scopul în care au fost prezentate,  excepție făcând doar cazurile în care noi vă informăm/ /publicăm alte utilizări în această Politică în momentul colectării informaţiei.

NU păstram copii ale corespondenţei trimise de pe site-ul site-ul http://odysseyedu.ro, care ar putea conţine informaţii personale, NU sunt stocate ca arhive si NICI pentru păstrare şi back-up.

3. Dezvăluirea/Publicarea informaţiilor

Informaţia personală poate fi dezvăluită/publicată, în situatii speciale, în care noi avem motive să credem că este necesară identificarea, contactarea sau acţionarea legală împotriva oricui dăunează, ofensează sau se amestecă (cu sau fără intenţie) în drepturile sau proprietatea Odyssey Edu, a utilizatorilor noştri sau a altor persoane cărora astfel de activităti le-ar putea dăuna.

De asemenea, Odyssey Edu va face cunoscute informaţiile dvs. personale când, cu bună credință, credem că legea necesită/solicit aceste dezvăluiri.

4. Securitatea datelor

Odyssey Edu face toate eforturile să asigure securitatea, integritatea şi să protejeze calitatea privată a informaţiilor personale obținute prin intermediul site-ului http://odysseyedu.ro, să revizuiască şi să actualizeze măsurile de securitate în concordanţă cu tehnologiile actuale. Din păcate, nicio transmitere de date prin Internet nu este garantată ca fiind în totalitate sigură.

În afară de aceasta, angajaţii noştri şi furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informaţii sunt obligaţi să respecte confidenţialitatea oricăror informaţii personale aflate în posesia noastră. Noi nu vom asuma răspunderea pentru cazuri/accidente ca urmări ale acceselor neautorizate la informaţiile dvs. personale

5. Accesul la informaţii

Ne vom strădui să luăm orice măsuri rezonabile pentru protecţia oricărei informaţii despre dvs., şi să menţinem aceste informaţii corecte şi la zi. Oricând veţi descoperi informaţii incorecte despre dvs. ne puteţi contacta pentru a le corecta. In afară de aceasta angajaţii noştri şi furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informaţii sunt obligaţi să respecte confidenţialitatea oricăror informaţii personale în posesia noastră.

6. Link-uri către alte site-uri

În cadrul site-ului http://odysseyedu.ro, se regăsesc link-uri către alte site-uri precum și către site-uri terțe. Odyssey Edu nu controlează aceste site-uri și nu-și asumă răspunderea pentru comportamentul și acțiunile firmelor care sunt în legătură cu http://odysseyedu. În consecință, vă recomandăm ca, înainte de a face furniza informaţiile dvs. personale pe oricare alt site, să citiți cu atenție termenii şi condiţiile utilizării/politica de confidențilitate/politica de cookies site-ului, precum şi specificaţiile legate de securitate.

7. Sugestii, recomandări, reclamații

În cazul în care întâmpinați probleme în utilizarea site-ului http://odysseyedu.ro, vă rugăm să ne contactați. Sugestiile, recomandările, reclamațiile dvs. sunt luate în serios și vom încerca să le rezolvăm, într-un timp rezonabil.

Telefon: 0749 525 550

Email: office@odysseyedu.ro

Adresa

Odyssey Reggio Inspired Kindergarten

Strada Vlad Țepes, nr.14

Pipera, Voluntari

Contact

Telefon: 0770. 64. 67.01 / 0749.52.55.50

Email: office@odysseyedu.ro

Program

Luni-Vineri

8-30am to 7-00pm

Sâmbăta

9-00am to 2-00pm

(ateliere copii, proiecte)