Admitere la Odyssey

Aici poate începe odiseea învățării pentru copilul tău

Am deschis înscrierile pentru micii călători!

Anul 2020- 2021

Te invităm la o limonadă. Să ne cunoști, să te cunoaștem, să povestim despre educația copilului tău. Pentru noi, educația este o călătorie. A noastră, a ta, dar, mai ales, a copilului tău. Te invităm să devenim camarazi de drum. Când ne vom cunoaște, vei afla dacă mergem în aceeași direcție.

Avem nevoie de actele medicale ale copilului, vei completa niște formulare și discutăm în detaliu contractul de parteneriat. Vrem să fii mulțumit de alegerea făcută. Copilul tău va simți asta 🙂

 

 

Plătești taxa și plecăm împreună în călătorie! Ne vom strădui să aflăm lucruri noi împreună, să te sprijinim atunci când ai nevoie, să stăm bucuroși în spatele copilului, atunci când vrea să meargă singur.

Acomodarea blândă la Odyssey

Susținem și credem în acomodarea blândă a copilului cu experiența educației timpurii. În primul rând, pentru că știm că "desparțirea" de mediul familiei este o experiență care îl poate neliniști. Indiferent de vârsta la care merge la gradiniță, copilul are nevoie sa se simtă în siguranță și atunci când nu este langă cei din familie. Primul nostru obiectiv, atunci când ne vom întâlni cu micul călător este să-i câștigăm încrederea că, la Odyssey, este iubit și acceptat pentru cine este el. Credem că este fundamental să simtă cât suntem de bucuroși că este alături de noi.

Copilul "simte" parintele

Speram ca tu, părinte drag, să crezi și să simți că Odyssey este locul în care copilul tău poate fi fericit. Copilul crede în parintele lui până la cer și înapoi.  Pentru a avea încredere și în noi, copilul tău are nevoie să te simtă liniștit, împăcat, bucuros cu alegerea pe care ai făcut-o pentru el. Vorbește-i despre asta! Vorbește-i despre ce simți tu. Ascultă-l! Lasă-l să-ți spună că nu vrea să meargă la Odyssey, să-ți spună că îi este un mare necunoscut. Apoi, spune-i că-l înțelegi! Pentru că, chiar îl ințelegi. Și tu simți asta. Uneori, noi, părinții, suntem mai neliniștiți decât proprii copii când vine vorba de trimiterea copilului ”în lume” : Ce face acum? Oare a plâns azi? A mâncat ceva azi? A reușit să adoarmă? Oare chiar am făcut cea mai bună alegere? Când te vei linisți, copilul va simți că Odyssey este într-adevăr locul unde poate fi fericit chiar și atunci când nu ești lângă el.

Copilul are nevoie de timp, spațiu și experiențe

Fiecare copil va avea nevoie de un anumit timp să se acomodeze. De aceea, în prima perioadă, echipa Odyssey se va concentra pe a-i da copilului spațiul, timpul și experiențele de care are nevoie pentru a se deschide, pentru a începe să exploreze, să comunice și să se integreze în noua lui "familie". Credem că, abia atunci când copilul va decide singur că este locul potrivit pentru el, va fi cu adevărat pregătit să înceapă propria călătorie a învățarii.

Parinte drag, te invitam sa ne cunosti!

Te invităm la o discuție și o limonadă! Îți povestim despre cum vedem noi educația, ne povestești despre copilul tău. Poate, vom simți că, împreună, putem să-i oferim copilului tău educația care-l pregătește pentru viitor.

Adresa

Odyssey Reggio Inspired Kindergarten

Strada Vlad Țepes, nr.14

Pipera, Voluntari

Contact

Telefon: 0749.52.55.50

Email: office@odysseyedu.ro

Program

Luni-Vineri

8-30am to 6-00pm

Sâmbăta

9-00am to 2-00pm

(ateliere copii, proiecte)