Am dat start înscrierilor 2020-2021!

 Creșă Pipera - ODYSSEY REGGIO INSPIRED EC

Reggio Inspired Educational Center

Fiecare copil are dreptul sa paseasca cu bucurie, dragoste si incredere in propria calatorie a invatarii. La grădinița privată Odyssey, copilul este privit ca un "întreg". Copilul este un ghem de emoție, gând, idee și mișcare. A-l educa înseamnă a-l "asculta", a-i descifra toate limbajele prin care el comunică cu noi, comunitatea Odyssey. Suntem convinși că respectând copilul, cu tot ceea ce înseamnă el, respectăm, de fapt, ideea de educație, de creștere și de formare a unui om care ar putea, la un moment dat, schimba lumea!

Locuri disponibile!

Grupa Baby Explorers (1.2 ani - 1.8 ani) - 1 loc
Grupa Young Explorers (2 ani - 3 ani) - 3 locuri
Grupa Young Investigators (3 - 4.5 ani) - FULL

Vezi program si tarife!

Educația ca o călătorie

Odyssey Reggio Inspired Kindergarten poate fi o alternativă pentru părinții care își doresc o "altfel" de educație pentru copiii lor. În viziunea noastră, procesul învățării este o călătorie care începe din prima secundă a venirii pe lume și durează o viață întreagă.

Nu știm cum va arăta lumea peste 20 de ani și atunci cum am putea educa un copil pentru o lume pe care nici noi nu o cunoaștem? Sărbătorind, alături de el, descoperirea de sine, bucurându-ne și acceptând emoția, stângăcia, încercarea și curajul de a a da un sens lumii în care trăiește acum. Credem că, abia atunci când ajunge să-și cunoască potențialul și limitele, copilul va fi, cu adevărat, pregătit pentru viitor.

Educația nu înseamnă numai antrenarea minții pentru a răspunde unor orgolii ale educatorului sau ale părintelui pentru a justifica alegerile făcute. Educația înseamnă relație și integrare, relație cu mediul (cum reacționeaza ceilalți la cine sunt eu? ) și integrarea Eului ca întreg ( mintea mea, emoțiile mele, corpul meu).

Credem cu tărie că, abia atunci când vom înțelege, educatori și părinți, că respectul pentru copil înseamnă respectul pentru dreptul lui de a crește conștient de cine este el, educația își va regăsi sensul într-o lume în continuă schimbare.

Părinte drag, te invităm să ne cunoști!

Te invităm la o discuție și o limonadă! Iți povestim despre cum vedem noi educația, ne povestești despre copilul tău. Poate, vom simți că, împreună, putem să-i oferim copilului tău educația care-l pregătește pentru viitor.

Adresa

Odyssey Reggio Inspired Kindergarten

Strada Vlad Țepes, nr.14

Pipera, Voluntari

Contact

Telefon: 0749.52.55.50

Email: office@odysseyedu.ro

Program

Luni-Vineri

8-30am to 6-00pm

Sâmbăta

9-00am to 2-00pm

(ateliere copii, proiecte)