Cariere

Vrei sa lucrezi cu noi? Te asteptam in echipa noastra daca esti pasionat/a de educatie, ai mintea si sufletul deschise si te-ai gandit, macar o data, ca ai vrea sa schimbi lumea :)

Ce așteptăm?

Studii de specialitate

Cautăm, în primul rând, colegi care au studii în domeniul educației ( Pedagogie, Limbi Străine) și care să vorbească fluent în limba engleză. O alta limbă straină este, evident, un plus 🙂

Experiența

Ne bucură experiența relevantă în domeniul educației preșcolare însă, nu este obligatorie. Cautăm oameni destepți, pasionați, curioși, reflexivi, profesioniști care să își dorească să crească alături de noi.

Program Full-time
  1. 8.30 - 17.30 (pauză de pranz) sau
  2. 13.00 - 19.00 (pauză de pranz)
Vizionari

Cautam acei educatori care gandesc "out of the box". Noi suntem pasionati de educatia non-formala, de cercetarile din neurostiinte privind educatia, de tehnologie si de creativitate. Tu?

Responsabilitate si autonomie

Ne plac oamenii care au curaj si isi asuma deciziile pe care le iau. Ne plac oamenii care inteleg responsabilitatea pe care o au fata de viitorul copiilor din comunitatea Odyssey.

Un  om altfel 🙂

Cautam un om care sa iubeasca ceea ce face. Cautam acel om care intelege ca educatia se face cu har, cu rabdare, cu empatie, cu profesionalism, cu responsabilitate si cu atat de multe altele.

Ce oferim?

Mediu de lucru plăcut

Suntem o echipă tânără, entuziastă care valorizează experiența, ideile și diversitatea opiniilor tuturor colegilor. Nu ne plictisim niciodată ! Tot timpul inventăm, ne întrebăm, sărbătorim ceva...

Susținem dezvoltarea profesională

Vei beneficia de sesiuni de training, mentorat, coaching, participare la workshop-uri, conferințe și cursuri de specializare în domeniul educației timpurii alternative

 

Pachet salarial competitiv

Știm ce înseamnă profesia de educator. Performanța în educație presupune efort, dedicare, loialitate și inovație. Apreciem și răsplătim competența educatorului Odyssey.

Trimite CV-ul tău la

office@odysseyedu.ro

Cautăm colaborări cu oameni speciali! 

Ai o pasiune și iți face plăcere s-o împărtășești. Noi suntem aici și te ascultăm. Ne interesează colaborarea cu acei oameni care trezesc curiozitate, întrebări, mirare în mintea și sufletul copiilor :

Biolog Arta culinară / Hrană sănătoasă Dans / Arte marțiale Yoga
Profesor Limbi Străine (engleză, germană, franceză, spaniolă) Codare/ Tehnologie/ Robotică Profesor de artă Ateliere senzoriale

 

Dacă vrei să ne propui o colaborare, așteptăm, cu drag, email-ul tău la :

office@odysseyedu.ro

Adresa

Odyssey Reggio Inspired Kindergarten

Strada Vlad Țepes, nr.14

Pipera, Voluntari

Contact

Telefon: 0770. 64. 67.01 / 0749.52.55.50

Email: office@odysseyedu.ro

Program

Luni-Vineri

8-30am to 7-00pm

Sâmbăta

9-00am to 2-00pm

(ateliere copii, proiecte)